Agenda 2020/2021

Online meditatie op vrijdagochtend

Voor wie graag regelmatig vanuit huis begeleide meditatie volgt, is de vrijdagochtend online-meditatiegroep. Ontstaan vanuit de corona-lockdown en een blijvertje … We mediteren  bewegend en zittend een uur via zoom.us . Data: 5, 12, 19, 26 februari 5, 12, 19, 26 maart 2, 9, 23 april Tijd:         9 – 10 uur. Kosten:  €

lees verder

Kennismakingsworkshop Zijnsmeditatie/Gezonde Zelfliefde

Kennismaken met Zijnsgeoriënteerde Meditatie en Gezonde Zelfliefde

Voor iedereen met interesse in Zijnsmeditatie en Gezonde Zelfliefde, jong en oud, met ervaring of nog helemaal niet, is de workshop 'Maak kennis met Zijnsmeditatie'. Max. 5 deelnemers.

lees verder

Cursus Gezonde Zelfliefde

Leer liefdevol omgaan met jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

8 bijeenkomsten voor mensen met interesse in (Zijns)meditatie, die in contact willen komen met hun vrije, liefdevolle aard en een gezonde, liefdevolle houding naar zichzelf willen ontwikkelen.

lees verder

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Ontdek de rijkdom van Zijn

Een introductiecursus van 8 bijeenkomsten, waarin je stap voor stap de kunst en kunde van Zijnsgeoriënteerde Meditatie leert en de betekenis van de meditaties gaat ervaren.

lees verder

Zijnsmeditatie op Woensdag

Elke week Zijnsmeditatie op woensdagochtend

Wekelijkse meditatie voor mensen met (enige) ervaring in (Zijnsgeoriënteerde) meditatie.

lees verder

Retraitedag op de Hoorneboeg

Thuiskomen in de stilte, openheid en vrijheid van Zijn in de prachtige omgeving van de Hoorneboeg.

In ons dagelijks leven raken we vaak verstrikt in zorgen en drukte. De retraitedag op de Hoorneboeg is bestemd om een hele dag ruimte te maken voor de herinnering aan wie je in wezen bent. Je laat je dagelijkse sores los en ervaart je natuurlijke aard: de vrijheid, de liefde en de eenvoud van Zijn. Gespiegeld door het natuurschoon om je heen en gesterkt door het inspiratieveld van de gezamenlijke meditatie, lichten wijsheid en vertrouwen in je op.

lees verder

Jaartraining 2020-2021

De kunst van Zijn een jaar lang ontdekken, beoefenen en in je leven integreren. Je leert jezelf (her)kennen in je natuurlijke, vrije aard én je krijgt meer zicht op de werking van je geest in alle aspecten van je leven.

Deze verdiepende training is bestemd voor jou, als je na een introductiecursus of cursus Gezonde Zelfliefde diepgaander wilt kennismaken met de rijkdom van Zijn en als je bereid bent om je voor een jaar te verbinden. De training loopt van oktober 2020 tot juni 2021 en bevat 8 trainingsdagen en een 3-daagse retraite op een mooie landelijke locatie.

lees verder

Zijnspad-groep

De Zijnspad-groep is een vervolg op een jaartraining Zijnsoriëntatie in mijn praktijk of elders.

In verbinding met leer, leraar en groep vervolg je je pad en hou je je beoefening en inspiratie levend.

lees verder

Voorjaarsretraite 16 – 18 april 2021

Een 3-daagse retraite om in alle rust thuis te komen in je stille én levendige natuurlijke aard.

In de mooie verstilde omgeving van de Achterhoek verblijf je 3 dagen om echt je tijd te wijden aan Zijn. Je gaat rusten in de tijdloze ruimte van je Zijnsaard en jezelf opnieuw ontdekken als al helemaal goed en compleet. Vanuit dit rusten in Zijn ga je stroming van je energie en de rijkdom van je wezen herkennen en ervaren. Start op vrijdagochtend.

lees verder