Agenda 2018/2019

Jaartraining 2019-2020

Voor mensen die Zijnsoriëntatie als 'pad van levenskunst' een jaar lang willen beoefenen en in hun leven integreren.

Deze vervolgtraining is geschikt voor mensen die na een introductiecursus of cursus Gezonde Zelfliefde intensiever de kunst van Zijn willen leren beoefenen. De training loopt van oktober 2019 tot juni 2020 en bevat 6 trainingsdagen en een 3-daagse retraite.

lees verder

Opfrisdag Gezonde Zelfliefde

Een dag om je inspiratie op te frissen met de focus op hoe je Gezonde Zelfliefde kunt integreren in je dagelijks leven.

Voor mensen die de cursus Gezonde Zelfliefde hebben gevolgd. We herhalen meditatie en de visualisatie van de Zijnsouders uit de cursus. Vervolgens is er gelegenheid om situaties uit je dagelijks leven te onderzoeken met een 'Zijnsblik' en met de steun en inspiratie van je Zijnsouders. Daardoor kan Gezonde Zelfliefde verder integreren in je dagelijks leven.

lees verder

Retraite 29 – 31 maart 2019

Rusten in Zijn - met alles wat leeft, stroomt en straalt.

Een verdieping van de kunst van Zijn in een driedaagse retraite. Voor mensen met ervaring in Zijnsgeoriënteerde meditatie.

lees verder

Cursus Gezonde Zelfliefde

Leer liefdevol omgaan met jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

8 bijeenkomsten voor mensen met interesse in (Zijns)meditatie, die een gezonde, liefdevolle houding naar zichzelf willen ontwikkelen.

lees verder

Zijnsmeditatie op Zondag

Een maandelijkse herinnering aan Zijn

Maandelijks een herinnering aan Zijn, voor mensen met én zonder ervaring met Zijnsmeditatie. Max. 8 personen. Data: 3 maart, 7 april, 12 mei, 2 juni, 30 juni,1 september, 6 oktober, 3 november, 1 december 2019

lees verder

Kennismakingsworkshop Zijnsmeditatie

Kennismaken met Zijnsgeoriënteerde meditatie en Gezonde Zelfliefde

Voor iedereen met interesse in Zijnsmeditatie en/of in Zijnsoriëntatie, jong en oud, met ervaring of nog helemaal niet, is de workshop 'Maak kennis met Zijnsmeditatie'. Max. 10 personen.

lees verder