Agenda 2023/2024

Meditatie op woensdag – klooster HX hoogcruts

Tweewekelijkse Zijnsgeoriënteerde meditatie op de woensdagochtend- en avond.

Wil je graag regelmatig een begeleide meditatie doen, met andere mensen samen mediteren of je wil je je meditatie-beoefening verdiepen, dan ben je van harte welkom welkom in deze groep op HX hoogcruts. We beoefenen om de week Zijnsgeoriënteerde meditatie: bewegend, zittend en met behulp van visualisaties.

lees verder

Cursus Gezonde Zelfliefde – klooster HX hoogcruts

Leer liefdevol omgaan met jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

Op zondag 19 november 2023 start de cursus gezonde Zelfliefde bij Irene Andriessen in klooster HX hoogcruts, Noorbeek. Deze cursus van 8 bijeenkomsten is bestemd voor voor mensen die ‘Gezonde Zelfliefde’ in de praktijk willen leren brengen en die tegelijkertijd kennis willen maken met Zijnsoriëntatie. Het is niet nodig om ervaring te hebben met meditatie of Zijnsoriëntatie.

lees verder

Individuele retraite voor padlopers – in ‘s-Gravenvoeren (BE)

Een retraite met of zonder Zijnsgeoriënteerde begeleiding in stilte en natuur.

Individueel retraite houden kan heel weldadig zijn. Confronterend misschien, maar het geeft je volop gelegenheid om bij je inspiratie stil te staan, de natuur te ervaren, stil te zijn. Dat kan op mijn heerlijke locatie-in-de-natuur, in de Belgische Voerstreek. Meditatie, padcoaching, literatuurstudie en/of stiltewandeling -met of zonder begeleiding. Ook voor klein groepje tot 3 personen.

lees verder

Online meditatie op vrijdagochtend

Wekelijkse online meditatie om vanuit huis te volgen

Voor wie graag regelmatig vanuit huis begeleide meditatie volgt, is de vrijdagochtend online-meditatiegroep. We mediteren  bewegend en zittend een uur via zoom.us.

lees verder

Meditatie op Woensdag – locatie Utrecht

Zijnsmeditatie op woensdagochtend - om de week, uitgezonderd schoolvakanties.

Tweewekelijkse meditatie voor mensen met (enige) ervaring in Zijnsgeoriënteerde meditatie. Zo houd je je meditatie-beoefening levend en maak je ruimte in je leven, zodat jouw open, vrije aard zich kan tonen. Door dit steeds weer te beoefenen verdiept je vertrouwen in de openheid en rijkdom van Zijn.

lees verder

Zijnspad 2023-2024 – Utrecht / Limburg

Een jaarprogramma Zijnsgeoriënteerde coaching, training en retraite.

Het Zijnspad-programma biedt continuïteit, verbinding en begeleiding. Het bevat padcoaching, training en retraite. Je loopt je pad binnen de context van de drie juwelen: leer, leraar en groep, wat een krachtige, inspirerende mix is op je pad van levenskunst!

lees verder