Agenda 2021/2022

Thuiskomen in ZIJN : workshop kennismaken met Zijnsoriëntatie – locatie Limburg

Kennismaken met Zijnsoriëntatie als visie en met de Zijnsgeoriënteerde meditatievormen.

In deze workshop geef ik een toelichting op het Zijnsgeoriënteerde  'pad van levenskunst', over de verschillende vormen van meditatie die je beoefent en over hoe de rijkdom van Zijn ervaarbaar kan worden. En we gaan het ook aan den lijve ervaren!

lees verder

Herfstretraite 22 – 24 oktober 2022 ‘s-Gravenvoeren

Herfstretraite Sinds 2022 geef ik in het natuurschoon van de Voerstreek kleinschalige retraites voor 6 deelnemers. Zoals in elke retraite is het loskoppelen van je dagelijkse beslommeringen een belangrijk en kostbaar aspect van je verblijf hier.  Ook de natuur is behulpzaam in het openingsproces. De puurheid, de stilte, de elementen verwijzen direct naar jouw natuurlijke

lees verder

Cursus Gezonde Zelfliefde – locatie Utrecht (najaar) en Limburg(voorjaar)

Leer liefdevol omgaan met jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

8 bijeenkomsten voor mensen met interesse in (Zijns)meditatie, die in contact willen komen met hun vrije, liefdevolle aard en een gezonde, liefdevolle houding naar zichzelf willen ontwikkelen.

lees verder

Padcoaching Gezonde Zelfliefde 22/23 – locatie Utrecht

Als je de cursus gezonde zelfliefde hebt gevolgd, is het erg behulpzaam om een vervolgtraject te volgen om te leren hoe je gezonde zelfliefde in je leven handen en voeten kunt geven. Dat kan in dit padcoachtraject. Maandelijks een dagdeel: we mediteren samen en daarna kan iedere deelnemer een casus of vraag inbrengen. Je ervaart

lees verder

Online meditatie op vrijdag

Wekelijkse online meditatie om vanuit huis te volgen

Voor wie graag regelmatig vanuit huis begeleide meditatie volgt, is de vrijdagochtend online-meditatiegroep. Ontstaan vanuit de corona-lockdown en een blijvertje ... We mediteren  bewegend en zittend een uur via zoom.us. Je krijgt de zoomlink en doet mee als je wilt.

lees verder

Meditatie op Woensdag – locatie Utrecht

Zijnsmeditatie op woensdagochtend - om de week, uitgezonderd schoolvakanties.

Tweewekelijkse meditatie voor mensen met (enige) ervaring in Zijnsgeoriënteerde meditatie. Zo houd je je meditatie-beoefening levend en maak je ruimte in je leven, zodat jouw open, vrije aard zich kan tonen. Door dit steeds weer te beoefenen verdiept je vertrouwen in de openheid en rijkdom van Zijn.

lees verder

Zijnspad 2022-2023

De Zijnspad-groep is een vervolg op een jaartraining Zijnsoriëntatie in mijn leerruimte of elders.

In verbinding met leer, leraar en groep vervolg je je pad en hou je je beoefening en inspiratie levend. Je volgt een Zijnspad-programma met padcoaching, training en een Zijnspad-retraite.

lees verder

Winterretraite 6 – 8 januari 2023 in ‘s-Gravenvoeren

In de winterretraite gaan we 'winteren'. We laten de stilte van de natuur resoneren in onze eigen wijze van zijn. We gunnen onszelf diep loslaten.

lees verder

Voorjaarsretraite ‘vier gebaren’ 1-5 mei 2023 in ‘s-Gravenvoeren

Nadere gegevens volgen nog. Max. 6 personen. Start op 15 uur op maandag 1 mei Eindigt om 11 uur op vrijdag 5 mei.

lees verder

Persoonlijke retraite-op-maat in de Voerstreek

Een retraite met Zijnsgeoriënteerde begeleiding, programma in overleg.

Soms wil je graag een paar dagen retraite houden, alleen of met andere padlopers. Dat kan sinds kort op mijn locatie in de Voerstreek. Meditatie, padcoaching, literatuurstudie en/of stiltewandeling met en zonder begeleiding.

lees verder