Agenda 2019/2020

Kennismakingsworkshop Zijnsmeditatie/Gezonde Zelfliefde

Kennismaken met Zijnsgeoriënteerde meditatie en Gezonde Zelfliefde

Voor iedereen met interesse in Zijnsmeditatie en Gezonde Zelfliefde, jong en oud, met ervaring of nog helemaal niet, is de workshop 'Maak kennis met Zijnsmeditatie'. Max. 10 personen.

lees verder

Cursus Gezonde Zelfliefde

Leer liefdevol omgaan met jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

8 bijeenkomsten voor mensen met interesse in (Zijns)meditatie, die een gezonde, liefdevolle houding naar zichzelf willen ontwikkelen.

lees verder

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Ontdek de rijkdom van Zijn

Een introductiecursus van 8 bijeenkomsten, waarin je stap voor stap de kunst en kunde van Zijnsgeoriënteerde Meditatie leert en de betekenis van de meditaties gaat ervaren.

lees verder

Zijnsmeditatie op Zondag

Een maandelijkse herinnering aan Zijn

Maandelijks een herinnering aan Zijn, voor mensen met én zonder ervaring met Zijnsmeditatie. Beweeg, ontspan en wees op je gemak met wat er is. Rust in je basis en laat elke bezorgdheid los.

lees verder

Zijnsmeditatie op Woensdag

Elke week Zijnsmeditatie op woensdagochtend

Wekelijkse meditatie voor mensen met (enige) ervaring in (Zijnsgeoriënteerde) meditatie.

lees verder

Retraitedag op de Hoorneboeg

Thuiskomen in de stilte, openheid en vrijheid van Zijn.

In ons dagelijks leven raken we vaak verstrikt in zorgen en drukte. De retraitedag op de Hoorneboeg is bestemd om ruimte te maken en alle dagelijkse sores los te laten, zodat je jezelf weer kunt gaan ervaren in je natuurlijke aard, in vrijheid en openheid, in de eenvoud van Zijn. Gespiegeld door de stilte en het natuurschoon om je heen herinner je je weer wie je bent.

lees verder

Voorjaarsretraite 17 – 19 april 2020

Een 3-daagse retraite om in alle rust thuis te komen in je natuurlijke aard.

In de mooie verstilde omgeving van de Achterhoek verblijf je 3 dagen om echt je tijd te wijden aan Zijn. Je gaat rusten in de tijdloze ruimte van je Zijnsaard en jezelf opnieuw ontdekken als al helemaal goed en compleet. Vanuit dit rusten in Zijn kan de rijkdom van je wezen openvouwen.

lees verder

Jaartraining 2020-2021

De kunst van Zijn een jaar lang ontdekken, beoefenen en in je leven integreren.

Deze verdiepende training is bestemd voor mensen die na een introductiecursus of cursus Gezonde Zelfliefde zich meer willen richten op de kunst en vreugde van Zijn. De training loopt van oktober 2020 tot juni 2021 en bevat 8 trainingsdagen en een 3-daagse retraite op een mooie landelijke locatie.

lees verder