Agenda 2022/2023

Serie meditatie-avonden ‘vier gebaren’ – locatie Limburg

      In deze serie van 4 meditatie-avonden maak je contact met de stilte, levendigheid en inspiratie van Zijn. Ik geef elke avond een korte inleiding en dan gaan we zowel bewegend als zittend mediteren. Je krijgt zo een introductie in deze serie meditaties. Tevens leg je een basis voor beoefening van deze meditatievormen,

lees verder

Voorjaarsretraite ‘vier gebaren’ 1-5 mei 2023 in ‘s-Gravenvoeren

Om naar uit te kijken: retraite in de Voerstreek in de lente !

De 'vier gebaren' zijn openingsgebaren in meditatie, waarmee je je ervaring van verbinding met al het bestaande herstelt. Deze meditatie-reeks is een heerlijke beoefening, toegankelijk en tegelijk heel rijk, waar steeds weer iets nieuws in te ontdekken valt. Je laat je defensies en verkramping los en stemt je af op de ruimte en rijkdom van Zijn.

lees verder

Cursus Gezonde Zelfliefde – Limburg

Leer liefdevol omgaan met jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

8 bijeenkomsten voor mensen met interesse in (Zijns)meditatie, die in contact willen komen met hun vrije, liefdevolle aard en een gezonde, liefdevolle houding naar zichzelf willen ontwikkelen.

lees verder

Online meditatie op vrijdagochtend

Wekelijkse online meditatie om vanuit huis te volgen

Voor wie graag regelmatig vanuit huis begeleide meditatie volgt, is de vrijdagochtend online-meditatiegroep. We mediteren  bewegend en zittend een uur via zoom.us.

lees verder

Padcoaching Gezonde Zelfliefde 22/23 – locatie Utrecht

Als je de cursus gezonde zelfliefde hebt gevolgd, is het erg behulpzaam om een vervolgtraject te volgen om te leren hoe je gezonde zelfliefde in je leven handen en voeten kunt geven. Dat kan in een padcoachtraject. Maandelijks een dagdeel: we mediteren samen en daarna kan iedere deelnemer een casus of vraag inbrengen. Je ervaart

lees verder

Nazomer-retraite ‘Leegte’

Leegte en vorm, droom en werkelijkheid In deze nazomerretraite laven we ons aan de natuur die ons omringt en de heelheid die de natuur ons spiegelt. Als het weer het toelaat staan we al vroeg in de ochtend te mediteren met onze voeten in het gras temidden van de ons omringende weilanden en bossen. Vanuit

lees verder

Meditatie op Woensdag – locatie Utrecht

Zijnsmeditatie op woensdagochtend - om de week, uitgezonderd schoolvakanties.

Tweewekelijkse meditatie voor mensen met (enige) ervaring in Zijnsgeoriënteerde meditatie. Zo houd je je meditatie-beoefening levend en maak je ruimte in je leven, zodat jouw open, vrije aard zich kan tonen. Door dit steeds weer te beoefenen verdiept je vertrouwen in de openheid en rijkdom van Zijn.

lees verder

Individuele retraite-op-maat in ‘s-Gravenvoeren

Een retraite met Zijnsgeoriënteerde begeleiding, programma in overleg.

Het kan heel weldadig zijn om een paar dagen alleen retraite te houden, of met enkele andere padlopers. Dat kan op mijn locatie in de Voerstreek. Meditatie, padcoaching, literatuurstudie en/of stiltewandeling met en zonder begeleiding.

lees verder

Zijnspad 2022-2023 (gestart)

De Zijnspad-groep is een vervolg op een jaartraining Zijnsoriëntatie in mijn leerruimte of elders.

In verbinding met leer, leraar en groep vervolg je je pad en hou je je beoefening en inspiratie levend. Je volgt een Zijnspad-programma met padcoaching, training en een Zijnspad-retraite.

lees verder