Agenda 2020/2021

Cursus Gezonde Zelfliefde

Leer liefdevol omgaan met jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

8 bijeenkomsten voor mensen met interesse in (Zijns)meditatie, die in contact willen komen met hun vrije, liefdevolle aard en een gezonde, liefdevolle houding naar zichzelf willen ontwikkelen.

lees verder

Online meditatie op vrijdag

Voor wie graag regelmatig vanuit huis begeleide meditatie volgt, is de vrijdagochtend online-meditatiegroep. Ontstaan vanuit de corona-lockdown en een blijvertje … We mediteren  bewegend en zittend een uur via zoom.us . Data: 7, 14, 21, 28 mei 4, 11, 18, 25  juni Tijd:         9 – 10 uur. Kosten:  € 10,- per keer. Wil

lees verder

Zijnsmeditatie op Woensdag

Elke week Zijnsmeditatie op woensdagochtend

Wekelijkse meditatie voor mensen met (enige) ervaring in Zijnsgeoriënteerde meditatie.

lees verder

Jaartraining 2021-2022

De kunst van Zijn een jaar lang ontdekken, beoefenen en in je leven integreren. Je leert jezelf (her)kennen in je natuurlijke, vrije aard én je krijgt meer zicht op de werking van je geest in alle aspecten van je leven.

Deze verdiepende training is bestemd voor jou, als je na een introductiecursus of cursus Gezonde Zelfliefde diepgaander wilt kennismaken met de rijkdom van Zijn en als je bereid bent om je voor een jaar te verbinden. De training loopt van oktober 2021 tot juni 2022 en bevat 8 trainingsdagen, een meditatiedag en een 3-daagse retraite op een prachtige landelijke locatie.

lees verder

Zijnspad-groep

De Zijnspad-groep is een vervolg op een jaartraining Zijnsoriëntatie in mijn praktijk of elders.

In verbinding met leer, leraar en groep vervolg je je pad en hou je je beoefening en inspiratie levend. Je volgt een basisprogramma, daarna kan je aan andere onderdelen meedoen, waaronder een Zijnspad-retraite.

lees verder

Herfst-retraitedag op de Hoorneboeg

Thuiskomen in de stilte, openheid en vrijheid van Zijn in de prachtige omgeving van de Hoorneboeg.

De retraitedag op de Hoorneboeg is bestemd om een hele dag ruimte te maken voor de herinnering aan wie je in wezen bent. Je laat je dagelijkse sores los en ervaart je natuurlijke aard: de vrijheid, de liefde en de eenvoud van Zijn.

lees verder

Winter-retraitedag ‘Stil in de stad’ – Utrecht, 29 januari 2022

lees verder

Voorjaarsretraite 2022: 2 – 6 mei in Wijlre (Zuid-Limburg)

Drie dagen in retraite zijn, in stilte en in prachtige natuur, die jouw aard weerspiegeld.

In deze retraite wijd je je tijd ruim drie dagen lang aan spirituele oefening. Het langer oefenen, de stilte, het natuurschoon, al die elementen werken mee, zodat jij je kunt richten op de weidsheid van je geest en alles wat daarin plaatsvindt. Je gaat rusten in Zijn, in een tijdloze ruimte voorbij je dagelijkse zorgen en gedrevenheid. Je koppelt je los van alles waar je normaliter bent aangehaakt. Zo kom je thuis in je open, liefdevolle en complete Zijnsaard. Meer thuis kan je niet zijn.

lees verder

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Ontdek de rijkdom van Zijn

Een introductiecursus van 8 bijeenkomsten, waarin je stap voor stap de kunst en kunde van Zijnsgeoriënteerde Meditatie leert en de betekenis van de meditaties gaat ervaren.

lees verder