Agenda 2021/2022

Introductieworkshop Rust en Rijkdom – kennismaken met Zijnsoriëntatie

Kennismaken met Zijnsoriëntatie als visie en met de Zijnsgeoriënteerde meditatievormen.

In deze workshop geef ik een korte toelichting op het Zijnsgeoriënteerde  'pad van levenskunst', over de verschillende vormen van meditatie die je beoefent en over hoe de rijkdom van Zijn ervaarbaar kan worden.

lees verder

Wandelcoaching en meditatie in de natuur

Locatie Limburg: In de Voerstreek (B)  ben ik beschikbaar als wandelcoach. Wandelcoaching combineert de kracht van natuurbeleving met pratend of in stilte jezelf en je levenshouding onderzoeken en doorvoelen. Onderzoek dat in de buitenlucht plaatsvindt, blijft frisser en opener, ook als je moeilijke aspecten van je leven aankijkt.  Je blik verruimt. Je wandelt met aandacht,

lees verder

Cursus Gezonde Zelfliefde

Leer liefdevol omgaan met jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

8 bijeenkomsten voor mensen met interesse in (Zijns)meditatie, die in contact willen komen met hun vrije, liefdevolle aard en een gezonde, liefdevolle houding naar zichzelf willen ontwikkelen.

lees verder

Zomerretraite 24 -27 juni 2022 in ‘s-Gravenvoeren (België)

Niets bestaat op zichzelf en alles is verbonden. We laven ons aan de natuur om ons heen die ons spiegelt, dat alles open, stromend en vergankelijk is. In die open werkelijkheid ervaren we de volheid en leegte van Zijn.

lees verder

Online meditatie op vrijdag

Wekelijkse online meditatie om vanuit huis te volgen

Voor wie graag regelmatig vanuit huis begeleide meditatie volgt, is de vrijdagochtend online-meditatiegroep. Ontstaan vanuit de corona-lockdown en een blijvertje ... We mediteren  bewegend en zittend een uur via zoom.us .

lees verder

Zijnsmeditatie op Woensdag

Zijnsmeditatie op woensdagochtend - om de week, uitgezonderd schoolvakanties.

Tweewekelijkse meditatie voor mensen met (enige) ervaring in Zijnsgeoriënteerde meditatie. Zo houd je je meditatie-beoefening levend en maak je ruimte in je leven, zodat jouw open, vrije aard zich kan tonen. Door dit steeds weer te beoefenen verdiept je vertrouwen in de openheid en rijkdom van Zijn.

lees verder

Jaartraining 2022-2023

De kunst van Zijn een jaar lang ontdekken, beoefenen en in je leven integreren. Je leert jezelf (her)kennen in je natuurlijke, vrije aard én je krijgt meer zicht op de werking van je geest in alle aspecten van je leven.

Deze verdiepende training is bestemd voor jou, als je na een introductiecursus of cursus Gezonde Zelfliefde diepgaander wilt kennismaken met de rijkdom van Zijn en als je bereid bent om je voor een jaar te verbinden. De training loopt van oktober 2022 tot juni 2023 en bevat 8 trainingsdagen en een 3 en 1/2-daagse retraite op een prachtige landelijke locatie.

lees verder

Zijnspad 2022-2023

De Zijnspad-groep is een vervolg op een jaartraining Zijnsoriëntatie in mijn leerruimte of elders.

In verbinding met leer, leraar en groep vervolg je je pad en hou je je beoefening en inspiratie levend. Je volgt een Zijnspad-programma met padcoaching, training en een Zijnspad-retraite.

lees verder

Herfstretraite 28 – 30 oktober 2022 ‘s-Gravenvoeren

Nadere gegevens volgen nog. Max. 6 personen.

lees verder

Winterretraite 6 – 8 januari 2023 ‘s-Gravenvoeren

Nadere gegevens volgen nog. Max. 6 personen.

lees verder

Persoonlijke retraite-op-maat in de Voerstreek

Een retraite met Zijnsgeoriënteerde begeleiding, programma in overleg.

Soms wil je graag een paar dagen retraite houden, alleen of met andere padlopers. Dat kan sinds kort op mijn locatie in de Voerstreek. Meditatie, padcoaching, literatuurstudie en/of stiltewandeling met en zonder begeleiding.

lees verder