Profiel


 

 

 

Als leraar Zijnsoriëntatie bied ik begeleiding aan ieder die zichzelf en zijn of haar potentieel werkelijk wil ontdekken en leren kennen.

 

Loopbaanpad

Lang geleden, in 1977, kwam ik naar Utrecht om diergeneeskunde te studeren. Toen ik een jaar later wist dat ik ‘iets met mensen’ wilde, begon een lange zoektocht via diverse opleidingen, waaronder een lerarenopleiding, haptonomie, psycho-sociaal werk en Zen. Mijn interesse lag bij mens-zijn en alle vragen die het leven je voorschotelt.

Vanaf 1998 werkte ik als bedrijfstrainer persoonlijke effectiviteit en managementvaardigheden. Na de geboorte van onze zoon ging ik me richten op individuele coaching in een praktijk aan huis en specialiseerde me in trajecten, die helderheid brengen in loopbaan- en levenskoers. Zijnsoriëntatie kwam in 2009 op mijn pad en daarmee begon een nieuwe fase. Al mijn eerdere loopbaansporen kwamen, tot mijn grote vreugde, samen in deze visie. Ik volgde 7 jaar lang intensieve opleidingen en retraites aan de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht.

Hier en nu

Mijn Zijnsgeoriënteerde praktijk is sinds 2012 groeiend en bloeiend. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Zijnsgeorienteerd Begeleiders en volg retraites en nascholing bij Hans Knibbe, de grondlegger en inspirator van Zijnsoriëntatie. Ik werk vanuit inspiratie, met hart en ziel. Mijn interesse in wat het betekent mens te zijn in deze wereld en in alle levensvragen die daar uit voortkomen, is onverminderd groot. Vanuit werk- en levenservaring en vanuit de heldere rijke visie van Zijnsoriëntatie, inspireer en begeleid ik anderen op hun levenspad. Daar geniet ik elke dag van.