agenda

Individuele retraite / tot 3 personen – ‘s-Gravenvoeren (BE)

Zwerver, er is geen pad… het pad ontstaat door lopen.

In een prachtige, natuurlijke omgeving retraite houden,  alleen of met mede-padlopers, dat is mogelijk in onze hoeve in de Voerstreek. In overleg met mij stel je je eigen retraite-programma samen. Met naar behoefte: begeleide meditatie, padcoaching en/of een stiltewandeling samen. Of wil je hier gewoon in alle rust zijn, zondere verdere begeleiding, dan kan dat ook.

Retraite betekent je Spiritaard ruimte geven en voeden. Stilte, ruimte en schoonheid ervaren, in de natuur, in je natuurlijke aard. Los zijn van je dagelijkse leven. Laten gebeuren wat gebeurt en daar voor open staan. Voelen wat de tijd alleen je brengt. Oningevulde tijd nemen om weer te luisteren naar wat opborrelt en ontvouwt. Ruimte maken voor meditatie en bezinning. En de spiegeling van de natuur op je in laten werken.

Voor deze retraite-op-maat nodig ik je graag uit op onze hoeve in Limburg aan de rand van het dorp ‘s-Gravenvoeren(BE), gelegen 12 km. zuidelijk van Maastricht in de zg. euregio. Je verblijft in Luna Loft, een comfortabel appartement, met een ruime, zeer sfeervolle woonruimte, 2 slaapkamers (3 bedden) en een keuken met alles erop en eraan. Omdat de hoeve aan het einde van een doodlopende weg ligt, is het een oase van stilte; je loopt voor de deur de wandelpaden op.

Je kan alleen retraite houden of met een klein groepje tot 3 personen.

Heb je interesse, laat het weten, dan vertel ik je graag (vrijblijvend) over de mogelijkheden. Data plannen we in overleg en begeleiding idem dito.

Kosten: voor logies reserveer je de loft via airbnb.
Begeleiding uurtarief: € 50,- bij 1 deelnemer, € 70,- bij 2 deelnemers, € 90 bij 3 deelnemers.

Voor alle informatie over Luna Loft, klik hier 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Contact

  • indien van toepassing