Agenda 2023/2024

Jaartraining Zijnsoriëntatie op HX – oktober 2024 – mei 2025.

Dit jaartraject is bestemd voor mensen die enige ervaring in Zijnsoriëntatie hebben en zin hebben om verder te verkennen in wat het Zijnsgeoriënteerde pad is en biedt. Het programma bestaat uit 6 dagen training en een retraitedag op HX hoogcruts.

Dit jaartraject is bestemd voor mensen die enige ervaring in Zijnsoriëntatie hebben en zin hebben om verder te verkennen in wat het Zijnsgeoriënteerde pad is en biedt. Het programma bestaat uit 6 dagen training en een retraitedag op HX hoogcruts.

lees verder

Meditatie op woensdag – klooster HX hoogcruts

Tweewekelijkse Zijnsgeoriënteerde meditatie op de woensdagochtend- en avond.

Wil je graag regelmatig een begeleide meditatie doen, met andere mensen samen mediteren of je wil je je meditatie-beoefening verdiepen, dan ben je van harte welkom welkom in deze groep op HX hoogcruts. We beoefenen om de week Zijnsgeoriënteerde meditatie: bewegend, zittend en met behulp van visualisaties.

lees verder

Retraitedagen op HX – zomer & herfst

Een dag voor meditatie. Je komt tot jezelf en stelt je open voor wat in jou gaande is, om daar in alle rust mee te zijn.

Retraitedagen zijn gewijd aan spirituele oefening en bezinning. Door meer tijd te nemen dan een enkel uur, geef je je hele systeem de kans om zich de ruimte, rust, stilte en wijsheid van je natuurlijke aard te herinneren en eraan te wennen. Zo krijgt de meditatie de kans in je manier van zijn te integreren.

lees verder

Summerschool 2024 in HX hoogcruts (Limburg)

Zijnsoriëntatie, pad van levenskunst Zijnsoriëntatie is meer dan meditatie-beoefening. Het is een diepgaande visie over wie je werkelijk bent, over je natuurlijke aard- en hoe je die vorm kan geven in je dagelijks leven. Het is een spiritueel pad van levenskunst. Dat pad leer je niet alleen door theorie te bestuderen, maar juist door in

lees verder

Cursus Gezonde Zelfliefde – klooster HX hoogcruts

Leer liefdevol omgaan met jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

Op zondag 19 november 2023 start de cursus gezonde Zelfliefde bij Irene Andriessen in klooster HX hoogcruts, Noorbeek. Deze cursus van 8 bijeenkomsten is bestemd voor voor mensen die ‘Gezonde Zelfliefde’ in de praktijk willen leren brengen en die tegelijkertijd kennis willen maken met Zijnsoriëntatie. Het is niet nodig om ervaring te hebben met meditatie of Zijnsoriëntatie.

lees verder

Individuele retraite / tot 3 personen – ‘s-Gravenvoeren (BE)

Een retraite met of zonder Zijnsgeoriënteerde begeleiding in stilte en natuur.

Individueel retraite houden kan heel weldadig zijn. Confronterend misschien, maar het geeft je volop gelegenheid om bij je inspiratie stil te staan, de natuur te ervaren, stil te zijn. Dat kan op mijn heerlijke locatie-in-de-natuur, in de Belgische Voerstreek. Meditatie, padcoaching, literatuurstudie en/of stiltewandeling -met of zonder begeleiding. Ook voor klein groepje tot 3 personen.

lees verder

Online meditatie op vrijdagochtend

Wekelijkse online meditatie om vanuit huis te volgen

Voor wie graag regelmatig vanuit huis begeleide meditatie volgt, is de vrijdagochtend online-meditatiegroep. We mediteren  bewegend en zittend een uur via zoom.us.

lees verder

Meditatie op Woensdag – locatie Utrecht

Zijnsmeditatie op woensdagochtend - om de week, uitgezonderd schoolvakanties.

Tweewekelijkse meditatie voor mensen met (enige) ervaring in Zijnsgeoriënteerde meditatie. Zo houd je je meditatie-beoefening levend en maak je ruimte in je leven, zodat jouw open, vrije aard zich kan tonen. Door dit steeds weer te beoefenen verdiept je vertrouwen in de openheid en rijkdom van Zijn.

lees verder

Zijnspad 2023-2024 – Utrecht / Limburg

Een jaarprogramma Zijnsgeoriënteerde coaching, training en retraite.

Het Zijnspad-programma biedt continuïteit, verbinding en begeleiding. Het bevat padcoaching, training en retraite. Je loopt je pad binnen de context van de drie juwelen: leer, leraar en groep, wat een krachtige, inspirerende mix is op je pad van levenskunst!

lees verder

Integratiegroep Gezonde Zelfliefde – Limburg

Deze groep is bestemd voor mensen die de cursus Gezonde Zelfliefde of een vergelijkbare training of begeleiding hebben gevolgd.

In deze integratiegroep breng je opnieuw je liefdevolle aard naar de voorgrond en kijk je naar dagelijkse situaties vanuit je natuurlijke bron van wijsheid en compassie.

lees verder

Zijnspad 2024-2025 – Utrecht/België

Een jaarprogramma met Zijnsgeoriënteerde coaching, training en retraite voor mensen met ervaring in Zijnsoriëntatie.

Het Zijnspad-programma biedt continuïteit, verbinding en begeleiding. Doel is om zo je beoefening en inspiratie levendig te houden en een plek te hebben waar je het belichamen van je Spiritaard kunt onderzoeken, vormgeven en verder verdiepen.

lees verder