Agenda 2021/2022

Introductie-workshop

Kennismaken met Zijnsoriëntatie als visie en met mij als leraar.

In deze workshop geef ik een korte toelichting op het Zijnsgeoriënteerde  'pad van levenskunst', over de verschillende vormen van meditatie die je beoefent en over de cursus Gezonde Zelfliefde die in februari 2022 start.

lees verder

Cursus Gezonde Zelfliefde

Leer liefdevol omgaan met jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

8 bijeenkomsten voor mensen met interesse in (Zijns)meditatie, die in contact willen komen met hun vrije, liefdevolle aard en een gezonde, liefdevolle houding naar zichzelf willen ontwikkelen.

lees verder

Vervolgtraject Gezonde Zelfliefde

Een verdiepingstraject om Gezonde Zelfliefde meer eigen te maken en te integreren in je dagelijks leven.

De bijeenkomsten zijn maandelijks en zijn toegankelijk voor wie de cursus Gezonde Zelfliefde heeft gevolgd, bij mij of elders, dit jaar of in vorige jaren. Steeds weer herinneren en verder wennen aan de liefde en rijkdom van je Spiritaard.

lees verder

Winter-retraitedag ‘Stil in de stad’ – Utrecht

Ook midden in de stad kan je stilte vinden. Stilte altijd in ons aanwezig. Deze dag is aan stilte gewijd.

Op deze retraitedag doen we afwisselend energetische oefeningen, bewegend en zittend mediteren , landen in aarde, uitwisselen van ervaringen -zonder dat woorden de stilte verstoren- en ontspannen rusten in de open, stille ruimte van je geest.

lees verder

Voorjaarsretraite 2022: 2 – 6 mei in ‘s-Gravenvoeren (België)

Drie dagen in retraite zijn, in stilte, ruimte en in de prachtige natuur, die jouw Zijnsaard weerspiegelt.

In deze retraite wijd je je tijd ruim drie dagen lang aan spirituele oefening. Het langer oefenen, de stilte, het natuurschoon, al die elementen werken mee, zodat jij je kunt richten op de weidsheid van je geest en alles wat daarin plaatsvindt. Je gaat rusten in Zijn, in een tijdloze ruimte voorbij je dagelijkse zorgen en gedrevenheid. Je koppelt je los van alles waar je normaliter bent aangehaakt. Zo kom je thuis in je open, liefdevolle en complete Zijnsaard. Meer thuis kan je niet zijn.

lees verder

Online meditatie op vrijdag

Wekelijkse online meditatie om vanuit huis te volgen

Voor wie graag regelmatig vanuit huis begeleide meditatie volgt, is de vrijdagochtend online-meditatiegroep. Ontstaan vanuit de corona-lockdown en een blijvertje ... We mediteren  bewegend en zittend een uur via zoom.us .

lees verder

Zijnsmeditatie op Woensdag

Elke week Zijnsmeditatie op woensdagochtend

Wekelijkse meditatie voor mensen met (enige) ervaring in Zijnsgeoriënteerde meditatie. Zo houd je je meditatie-beoefening levend en maak je een podium zodat jouw verlichte aard zich kan tonen. Door dit steeds weer te beoefenen verdiept je vertrouwen in de openheid en rijkdom van Zijn.

lees verder

Jaartraining 2021-2022

De kunst van Zijn een jaar lang ontdekken, beoefenen en in je leven integreren. Je leert jezelf (her)kennen in je natuurlijke, vrije aard én je krijgt meer zicht op de werking van je geest in alle aspecten van je leven.

Deze verdiepende training is bestemd voor jou, als je na een introductiecursus of cursus Gezonde Zelfliefde diepgaander wilt kennismaken met de rijkdom van Zijn en als je bereid bent om je voor een jaar te verbinden. De training loopt van oktober 2021 tot juni 2022 en bevat 8 trainingsdagen, een meditatiedag en een 3 en 1/2-daagse retraite op een mooie landelijke locatie.

lees verder

Zijnspad-groep 2021-2022

De Zijnspad-groep is een vervolg op een jaartraining Zijnsoriëntatie in mijn praktijk of elders.

In verbinding met leer, leraar en groep vervolg je je pad en hou je je beoefening en inspiratie levend. Je volgt een basisprogramma, daarnaast kan je aan andere onderdelen meedoen, waaronder een Zijnspad-retraite.

lees verder

Persoonlijke retraite-op-maat in de Voerstreek

Een retraite met Zijnsgeoriënteerde begeleiding, programma in overleg.

Soms wil je graag een paar dagen retraite houden, alleen of met andere padlopers. Dat kan sinds kort op mijn locatie in de Voerstreek. Meditatie, padcoaching, literatuurstudie en/of stiltewandeling met en zonder begeleiding.

lees verder

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Ontdek de rijkdom van Zijn

Een introductiecursus van 8 bijeenkomsten, waarin je stap voor stap de kunst en kunde van Zijnsgeoriënteerde Meditatie leert en de betekenis van de meditaties gaat ervaren.

lees verder