agenda

Zijnspad 2022-2023

De doorgaande Zijnspad-groep is een groep voor mensen die al een basis in Zijnsoriëntatie hebben gelegd, bijvoorbeeld door het volgen van een jaartraining, bij mij, de school voor Zijnsoriëntatie of bij een andere erkende leraar. In deze groep vervolg je je pad en kies je ervoor je voor een jaar te verbinden. Ieder loopt zijn of haar pad binnen de context van de drie juwelen: leer, leraar en groep van mede-padlopers.

Doel is om zo je beoefening en inspiratie levendig te houden en een plek te hebben waar je het belichamen van je Spiritaard kunt onderzoeken, vormgeven en verdiepen. Jouw eigen spirituele motivatie is hierbij leidend.

Het Zijnspad-programma biedt continuïteit, verbinding en begeleiding. Het bevat padcoaching, training en een retraite. Daarnaast kan je deelnemen aan meditatie-groepen en/of individuele begeleiding en een verdiepingsmodule volgen.

Zijnspad-programma:

locatie Utrecht-Doelenstraat:

  • Individueel startgesprek in september op afspraak (live of via zoom). We staan stil bij je motivatie en wat je aandachtspunten zijn.
  • 6 bijeenkomsten padcoaching groep 1: vrijdagen 11.30 – 16.30 (o.v.): 14 oktober, 11 november, 9 december 2022 – , 10 februari, 17 maart, 19 mei.(nog plaats voor 1 deelnemer).
  • 6 bijeenkomsten padcoaching groep 2: zaterdagen 10 – 15.00 uur(o.v.): 8 oktober, 5 november, 3 december, 18 februari, 18 maart, 20 mei. (VOL)
  • Zijnspad-trainingsdag groep 1 + 2 op zaterdag 28 januari 2023 van 10 – 17 uur.

Locatie Limburg:

  • 3-daagse Zijnspad-retraite groep 1+2, 14-15-16 april 2023 Locatie Zuid-Limburg of Voerstreek.

Facultatief- aanbod Zijnspad

  • verdiepingsmodule: 3-daagse Zijnspad-retraite (2) in ‘s-Gravenvoeren, België, augustus of september 2023

Je verbindt je in deze groep voor een jaar, daarna is in- en uitstroom mogelijk. Voorwaarde voor deelname:
je hebt minimaal een basisjaar Zijnsgeoriënteerde training gevolgd in mijn praktijk of elders, of op een andere manier een basis gelegd in de Zijnsgeoriënteerde beoefening. Je ontvangt als Zijnspad-deelnemer korting op  individuele begeleiding.

Kosten voor basisprogramma (825,-) en retraite april (525,-) totaal: € 1.350, inclusief btw, inclusief verblijfskosten retraite, exclusief reiskosten, te betalen in 2 termijnen.
Tijden van padcoachingsdagen groep 1 en 2 in Utrecht nog onder voorbehoud, afhankelijk van aantal deelnemers (4 tot 6 personen).

Inhoudelijk zal het thema van dit jaar de niet-herkende boeddhakwaliteit zijn. Je gaat je het zicht eigen maken dat elke vorm een manifestatie van het Ene is en daarmee van Zijnskwaliteiten gemaakt. Je leert erend te zijn naar alles wat verschijnt en tegelijk je zwaartepunt in Zijn te houden.
In het boek ‘Zijn en Worden’ van Hans Knibbe is een hoofdstuk aan de niet-herkende boeddhakwaliteit gewijd. Dit hoofdstuk zal in het Zijnspad bestudeerd en besproken worden.

Interesse? Vragen? Neem gerust contact op!
Je kan je hieronder inschrijven.

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.