agenda

Jaartraining Zijnsoriëntatie op HX – oktober 2024 – mei 2025.

Loop je pad, vertrouw je inspiratie, houd koers.

In deze jaartraining proef je de kracht van verbinding.

Ieder loopt haar of zijn eigen pad

én je vindt inspiratie en stimulans in het samen je aandacht richten

naar de vrijheid en liefde van Zijn.

Dit jaartraject is bestemd voor mensen die enige ervaring in Zijnsoriëntatie hebben en zin hebben om verder te verkennen in wat het Zijnsgeoriënteerde pad is en biedt.
Het programma bestaat uit 6 dagen training en een retraitedag op HX hoogcruts.

DOEL

Doel van deze training is:

  1. Je vertrouwen in je vrije aard verdiepen en versterken.
  2. Integratie van de ruime, open, liefdevolle manier van Zijn in je dagelijks leven. Zien waar je gevangen raakt en hoe je je kan richten naar vrijheid.
  3. Verder eigen maken en verdiepen van je beoefening van meditatie.

INSPIRATIE

Het bewustzijnswerk staat altijd in het teken van de inspiratie en heelheid van je vrije aard. Dit is het uitgangspunt van het werk. Daarom besteden we op trainingsdagen altijd tijd aan meditatie en visualisatie. Vanuit die inspiratie, het vertrouwen in de wijsheid en liefde van je natuurlijke aard, beschouw je alle bewegingen van je geest. De retraitedag is volledig gewijd aan meditatie.

INTEGRATIE

Vaak ervaren we tijdens meditaties die ruime, vrije zijnswijze, maar is in de hectiek van alledag rust, ruimte en inspiratie ver te zoeken. Daar kom je volop relatiegedoe, verstorende emoties, ondermijnende gedachten, overprikkeling e.d. tegen. Dat hoort er allemaal bij in ons leven en daarom leeft de vraag hoe je daar ‘Zijns’ mee omgaat bij elke beoefenaar. Het is de uitdaging waar we allemaal voor staan om Zijn in het leven van alledag te realiseren.

PROGRAMMA

In dit jaarprogramma volg je 6 dagen training, waar inspiratie en integratie centraal staan. Er is veel ruimte voor zg. padcoaching: individuele coaching in de context van de groep. Als je met elkaar meekijkt, leer je enorm veel van elkaar en kan je bovendien elkaar steunen en inspireren. Daarnaast doe je oefeningen, die inzicht geven in hoe jouw geest werkt. Je gaat je psychologische programmatuur (her)kennen en leert hoe je jezelf vanuit de Spirit-wijsheid kunt begeleiden en richten naar de vrijheid van Zijn.

Data trainingsdagen (nog onder voorbehoud): zaterdagen 5 oktober, 14 december 2024 – 8 februari, 8 maart, 12 april, 10 mei 2025.

Retraitedag: zondag 3 november 2024.

Aan de jaartraining gaat een intakegesprek (extra 75,-) vooraf (voor de mensen die dat nog niet hebben gehad).

Kosten: 795,- (particulieren incl.btw, zzp-er ex. btw)

Meer weten? Bel me gerust!

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.