agenda

Integratiegroep Gezonde Zelfliefde – Limburg

Integratie van Gezonde Zelfliefde in je dagelijks leven.

Deze groep is bestemd voor mensen die de cursus Gezonde Zelfliefde of een vergelijkbare training of begeleiding hebben gevolgd. In deze integratiegroep breng je opnieuw je liefdevolle aard naar de voorgrond.

De integratie-bijeenkomsten zijn bedoeld om de principes van Gezonde zelfliefde in de praktijk te brengen en verder te verdiepen. Er is ruimte om individuele dagelijkse situaties in te brengen: het kan gaan om vragen over je beoefening of over situaties uit je dagelijks leven, in werk of privé, waar je vanuit wijsheid wilt leren reageren. De groep vormt daarbij een veld van inspiratie.

Het hart van de meditatie beoefening is en blijft het afstemmen op het huis van Zijn, je openen voor de liefde van de Zijnsouders, contact maken met je buikcentrum, warmte-meditatie. Doordat je gaat rusten in je eigen basis word je onafhankelijker en minder opgehangen aan de omstandigheden. Je leert ontspannen en aanwezig zijn bij de lege plekken in jezelf. Hierdoor ontwikkel je compassie voor jezelf en voor anderen. Niet door te streven, maar juist door vertrouwend te rusten in jezelf kan de liefde en helderheid van je aard toegang tot jou krijgen. Zo creëer je een goed uitgangspunt om passende antwoorden te vinden op de uitdagingen die het leven je iedere dag stelt.

De bijeenkomsten zorgen ervoor dat je de cursus Gezonde Zelfliefde levend houdt en leert integreren in je dagelijks leven.

Data: 1x per maand, data nog nader te bepalen, waarschijnlijk zondagmiddagen.

Locatie: HX hoogcruts of in Luna Loft, ‘s-Gravenvoeren.

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.