agenda

Cursus Gezonde Zelfliefde – klooster HX hoogcruts

 

De volgende cursus is nog niet gepland. Heb je interesse, laat het me vooral weten!

Cursus van 8 bijeenkomsten voor mensen die ‘Gezonde Zelfliefde’ in de praktijk willen leren brengen en die tegelijkertijd kennis willen maken met Zijnsoriëntatie. Het is niet nodig om ervaring te hebben met meditatie of Zijnsoriëntatie.

Gezonde Zelfliefde is een belangrijke basis van het Zijnsgeoriënteerde pad van Levenskunst. Het is liefde voor jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.
Vaak zijn we helemaal niet zo liefdevol naar onszelf. Ongemerkt en chronisch herhalen we overlevingspatronen en gewoontes die ons opgetrokken en onrustig maken, en die te weinig ruimte laten voor goede zelfzorg en zelfwaardering. We zijn niet echt bij onszelf, maar zijn steeds op weg een beter mens te worden. Hierdoor verliezen we onze innerlijke rust, evenwicht en gevoel van verbinding.
In de cursus oefenen we met het doorbreken van die overlevingspatronen. We richten ons rechtstreeks op de rijkdom en compleetheid van wie je om te beginnen al bent, op je altijd al aanwezige vrije aard. Gezonde zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn.
In de cursus leer je je aandacht om te draaien van ‘daar en dan’ naar ‘hier en nu’. Zo kom je weer in contact met het meest nabije, met hoe het nu is en wie je nu bent. Je leert jezelf in een liefdevol licht te plaatsen, waardoor je zowel psychologische gezondheid en welbevinden opbouwt, als thuiskomt in je natuurlijke, liefdevolle Zijnsaard.

Door gezonde zelfliefde te beoefenen en te trainen word je presenter en liefdevoller naar jezelf – en dit werkt direct door naar anderen. Doordat je meer gaat rusten in je eigen basis word je onafhankelijker, minder opgehangen aan omstandigheden (relaties, ervaringen, dingen). Je staat losser en kunt daardoor helderder zien. Hierdoor ontwikkel je spontane compassie en een heldere, liefdevolle betrokkenheid naar alles en iedereen.

Werkvormen zijn: meditatie, energiewerk, visualisatie en bewustzijnsoefeningen. De focus ligt op het fysiek-energetisch ervaren van je Zijnsaard en leren rusten in je basis.

Bij de cursus wordt een reader verstrekt en je krijgt ook een aantal geluidsbestanden, met door mij ingesproken begeleide meditaties, waarmee je thuis kunt oefenen.

Max. 8 deelnemers

Kosten 23/24: 

  • particulieren: €441,- incl. btw
  • studenten (MBO/HBO/WO): 20% reductie op de prijs van particulieren
  • ZZP-ers: €441,- excl. btw
  • Tarief voor de cursist die de cursus vergoed krijgt van de werkgever:
    € 677,- excl, btw
  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.