agenda

Zomerretraite 24 -27 juni 2022 in ‘s-Gravenvoeren (België)

In deze zomerretraite laven we ons aan de natuur die ons omringt en de heelheid die de natuur ons spiegelt. Als het weer het toelaat staan we al vroeg in de ochtend te mediteren met onze voeten in het gras temidden van de ons omringende weilanden en bossen.

Vanuit de verbondenheid met de natuur is het besef dat alles stroomt en dat elke vorm continu beweegt en verandert, geboren wordt en sterft, heel vanzelfsprekend dichtbij. De verbondenheid laat ons zien dat niets op zichzelf bestaat.

We staan stil bij het boeddhistische besef van leegte en vorm, van de roerloze grond en de wereld van verschijningen. We stellen ons open voor het mysterie van de werkelijkheid en van wie we zijn. We laten onze concepten los en maken ruim baan voor verwondering.

Locatie: ‘s-Gravenvoeren, België (15 km. zuidelijk van Maastricht)
Programma op Kinkenberg 21 (foto links),
verblijf in vakantiewoning ‘het Wit Kruis’ (foto rechts)
Er is voor iedereen een 1-persoonskamer met eigen badkamer beschikbaar.

Data en tijden: aankomst vanaf 15 uur op vrijdag 24 juni. Programma start om 16 uur en loopt door tot maandagochtend 27 juni, vertrek om 10 uur na ontbijt.

Kosten: particulier tarief € 525,00 (incl.btw),
zzp-tarief ex. btw, inclusief verblijfskosten, exclusief reiskosten.

Deze retraite is bestemd voor gevorderde deelnemers (minimaal een cursus gevolgd en/of langdurige deelname aan Zijnsgeoriënteerde begeleiding en meditatie) Max. 8 deelnemers.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.