agenda

Voorjaarsretraite ‘vier gebaren’ 1-5 mei 2023 in ‘s-Gravenvoeren

Voorjaarsretraite ‘Vier gebaren’

De ‘vier gebaren‘ zijn openingsgebaren in meditatie, waarmee je je ervaring van verbinding met al het bestaande herstelt. Deze meditatie-reeks is een heerlijke beoefening, toegankelijk en tegelijk heel rijk, waar steeds weer iets nieuws in te ontdekken valt. Je laat je defensies en verkramping los en stemt je af op de ruimte en rijkdom van Zijn.

Als je je op die manier opent, landt je in de natuurlijke staat. Hier is eigenlijk niets meer te doen behalve verder en verder openen en ontspannen in Zijn, in Nu, in alles wat is.

De prachtige locatie (een hoeve in de Voerstreek, 15 km. zuidelijk van Maastricht) is een plek van stilte en natuurschoon. De omringende natuur spiegelt de heelheid van Zijn in alles. Als het weer het toelaat zullen we ook in de omringende tuinen en in bos en weiland rondom mediteren en oefenen.

Start om 15 uur op maandag 1 mei 2023
Eindigt om 11  uur op vrijdag 5 mei 2023.

Kosten: € 625,- (particulier tarief incl. alle verblijfskosten en btw.)

Max. 6 personen.

Locatie: Kinkenberg 21-23, ‘s-Gravenvoeren (B), een gerenoveerde hoeve uit 1747. Je vindt beschrijvingen van de diverse ruimtes van de hoeve op airbnb.be (nr.21)en natuurhuisje.nl. (nr.23) Er is voor iedere deelnemer een eigen kamer beschikbaar.

Voor Limburgers: woon je in de buurt en wil je graag thuis slapen? Dan kan dat. Je betaalt dan € 90 minder. Het avondprogramma eindigt om 21.30, ’s ochtends starten we weer om 8.15 uur.

Deze retraite is geschikt voor zowel beginnende als getrainde beoefenaars.

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.