agenda

Wandelcoaching en meditatie in de natuur

Locatie Limburg:

In de Voerstreek (B)  ben ik beschikbaar als wandelcoach. Wandelcoaching combineert de kracht van natuurbeleving met pratend of in stilte jezelf en je levenshouding onderzoeken en doorvoelen. Onderzoek dat in de buitenlucht plaatsvindt, blijft frisser en opener, ook als je moeilijke aspecten van je leven aankijkt.  Je blik verruimt.

Je wandelt met aandacht, zodat je lichaamsgevoel helemaal kan meedoen. Je past je tempo aan aan wat je lichaam aangeeft. Tussen het wandelen door nemen we tijd om tot stilstand te komen en bewegend en zittend te mediteren. Je leert te rusten. In Zijn, in wie je bent, in wat er gaande is. Zonder druk, zonder oordeel.

De natuur biedt aarding, ruimte en frisheid. In de open lucht is de ruimte en rijkdom van Zijn makkelijk te ervaren. Je beweegt in een natuurlijke spiegeling, waardoor je jezelf weer herkent als open, ruim en ongekunsteld.  Verbonden met alles dat leeft.

Heb je interesse, neem dan contact op. Ik vertel je graag meer.

NB Wil je liever coaching binnen of vind je het weer niet uitnodigen tot een wandeling, dan vindt de coaching in mijn praktijkruimte in ‘s-Gravenvoeren plaats. Laat me weten wat je voorkeur is.

  • Contact

  • indien van toepassing