agenda

Voorjaarsretraite 2022: 2 – 6 mei in ‘s-Gravenvoeren (België)

In deze retraite ga je rusten in Zijn, in een tijdloze ruimte voorbij je dagelijkse zorgen en gedrevenheid. Je koppelt je los van alles waar je normaliter bent aangehaakt. Zo ontspan je en kom je thuis in je open, liefdevolle en complete Zijnsaard. Meer thuis kan je niet zijn. Vanuit dit thuis Zijn opent zich de rijkdom van je wezen.

We mediteren in deze retraite volgens de ‘vier gebaren’ structuur: zit als een berg, wees stromend als een rivier, ontvang de zegening en open je hart. De retraite is onderdeel van de jaartraining 2021-2022.
Mensen met ervaring in Zijnsgeoriënteerde meditatie zijn van harte welkom om aan te sluiten (max. 8 deelnemers). Er is voor iedereen een 1-persoonskamer met eigen badkamer beschikbaar.

Locatie: ‘s-Gravenvoeren, België (15 km. zuidelijk van Maastricht)

Data: aankomst vanaf 16 uur op maandag 2 mei. Programma start om 17.30 uur en loopt door tot vrijdagochtend 6 mei om 11 uur.

Kosten: particulier tarief € 525,00 (incl.btw)

(Zzp-tarief is particulier tarief ex btw, organisatie-tarief is 1,5x particulier tarief ex btw.)

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.