agenda

Voorjaarsretraite ‘vier gebaren’ 1-5 mei 2023 in ‘s-Gravenvoeren

Retraite en vakantie in één!

De ‘vier gebaren‘ zijn openingsgebaren in meditatie, waarmee je je ervaring van verbinding met al het bestaande herstelt. Deze meditatie-reeks is een heerlijke beoefening, toegankelijk en tegelijk heel rijk, waar steeds weer iets nieuws in te ontdekken valt. Je laat je defensies en verkramping los en stemt je af op de ruimte en rijkdom van Zijn. Als je je op die manier opent, landt je in de natuurlijke staat. Hier is eigenlijk niets meer te doen behalve verder en verder openen en ontspannen in Zijn, in Nu, in alles wat is.

De prachtige locatie (een gerenoveerde hoeve uit 1747 in de Voerstreek, 15 km. zuidelijk van Maastricht) is een oase van stilte en natuurschoon en ligt aan de rand van het dorpje ‘s-Gravenvoeren.
De omringende tuinen en het natuurgebied daar omheen spiegelt de heelheid van Zijn in alles. Als het weer het toelaat zullen we ook in  tuin, bos en weiland mediteren en oefenen. Ook een stiltewandeling in de avond staat op het programma.

Deze retraite is geschikt voor zowel beginnende als getrainde beoefenaars.

Aankomst om 15 uur op maandag 1 mei 2023
Vertrek om 11  uur op vrijdag 5 mei 2023.

Kosten: € 645,- (particulier tarief incl. alle verblijfskosten en btw) op basis van 1-persoonskamer.

Max. 6 personen. Er zijn nog vier plaatsen beschikbaar.

Locatie: Kinkenberg 21-23, ‘s-Gravenvoeren (B), een gerenoveerde hoeve uit 1747. Je vindt beschrijvingen van de diverse ruimtes van de hoeve op airbnb.be (nr.21)en natuurhuisje.nl. (nr.23) Er is voor iedere deelnemer een eigen kamer beschikbaar.

Lees hier een tweetal reviews van de laatste retraite in ‘s-Gravenvoeren:
In een prachtige ambiance hebben wij een indrukwekkende retraite meegemaakt. Het waren prachtige verstilde dagen met veel meditatie en visualisaties met een duidelijke opbouw naar ruimte en openheid. De retraite werd door Irene op zeer persoonlijke, deskundige en liefdevolle manier gegeven wat een verdere verdieping en overgave aan het proces gaf. De kleine groep van 6 personen maakt dat er voldoende gelegenheid was om persoonlijke ervaringen te delen, maar er ging ook voldoende kracht van de groep uit tijdens de meditaties.
De luna loft en de overige ruimtes van de hoeve zijn werkelijk prachtig qua ambiance wat de retraite nog meer sfeer heeft gegeven. Het eten was heerlijk en fantastisch verzorgd wat de totale ervaring erg ondersteunde. Al met al vond ik deze retraite een mooie indrukwekkende ervaring die ik iedereen aan kan raden.
Annechien Diets

Ik kan iedereen de retraites bij jou aanraden. Ik vind het ongelooflijk knap hoe je met zoveel compassie en professionaliteit een setting van vertrouwen en openheid creëert. Daarbij ben je ontzettend opmerkzaam en heb je me uitgedaagd om in beeld te krijgen waar ik in vast zat. Doortastend, liefdevol en vol vertrouwen. Door de beperkte groepsgrootte is er tijd voor een ieder en maakte het de retraite zeer persoonlijk. Wat een helderheid en ruimte ervaar ik nu een paar weken later nog. Ik hoef me de dagen alleen maar te herinneren.
De setting van de oude boerderij is prachtig, rustgevend en de omgeving van de Voerstreek nodigt uit tot verkenning. Prachtig om te wandelen en te bezinnen in de pauzes. Wat een rust, ik heb heerlijk geslapen. De verzorging was geweldig, smaakvol, attent en voedend. Ik had in tijden niet zo lekker gegeten. Al met al een ontzettend fijne en leerzame tijd gehad!
Dennis Ketel

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.