agenda

3-daagse training: de vrijheid van Zijn – locatie Limburg

In deze training maak je nader kennis met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijzen, zoals de diverse meditaties, het vinden van de vrije contactpositie en de visualisatie van het huis van Zijn en de Zijnsouders.

Door het beoefenen van deze werkwijzen ontdek je een volledig vrije dimensie in jou, die altijd ruimer is dan je gevoelens en ervaringen, waar een onverstoorbare stilte en openheid in aanwezig is. Door je op deze vrije dimensie af te stemmen krijg je toegang tot een niveau van inzicht, vrijheid en ruimhartigheid, die je vertrouwde manier van oriënteren ver overtreft. En ontstaat er een fundamenteel andere houding naar jezelf en je dagelijkse leven.

Op dag 1 ontdek je hoe je een breuk kunt maken met het voortdurend op weg zijn van je gewoontezelf, waardoor er ruimte komt om ‘te Zijn’. Je maakt kennis met de vrije contactpositie, waardoor de grijperigheid en afweer van je gewoonteaandacht ontspant en je blik verruimt.

Op dag 2 leer je je blik nog verder te verruimen door je – via visualisatie – af te stemmen op vrije, ongeconditioneerde beelden, zoals het huis van Zijn en de Zijnsouders. De beelden die je in de visualisatie oproept komen voort uit de vrije dimensie, uit je wijsheidsgeest.

Vanuit deze ruime blik werken met psychologische issues is een belangrijk kenmerk van Zijnsoriëntatie. Op dag 3 van de training leer je dan ook deze vrije blik te laten rusten op iets uit je leven wat je moeilijk vindt, bijvoorbeeld een lastige emotionele situatie. Hierdoor ga je jezelf en de ander/de situatie genuanceerder en diepgaander zien en begrijpen.

Door steeds weer af te stemmen op vrijheid ontwikkel je het vermogen om geïnspireerde en authentieke antwoorden te vinden op de uitdagingen die het dagelijks leven aan je stelt. Dit is de kern van het zijnsgeoriënteerde pad van levenskunst.

 

Praktische info (nog onder voorbehoud):

Locatie: HX Hoogcruts
Data: zondagen 15 januari, 5 februari en 5 maart 2023 (o.v.)
Tijd: 10 tot 17 uur
Kosten: € 255,00

    • Contactinformatie

    • indien van toepassing
    • Factuuradres

    Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.