agenda

Summerschool Zijnsoriëntatie – klooster HX hoogcruts


Zijnsoriëntatie, Pad van Vrijheid

Zijnsoriëntatie is niet alleen meditatie-beoefening, het is een diepgaande visie over wat het betekent mens te zijn en spiritualiteit te leven in onze dagelijkse realiteit.

De visie en bijbehorende methodes zijn ontwikkeld door voormalig psychotherapeut Hans Knibbe, die de westerse benadering om een psychisch gezond leven te leiden heeft geïntegreerd in eeuwenoude boeddhistische leer en beoefening. Uit deze alchemie is een eigentijds spiritueel pad ontstaan voor westerse mensen.

In deze summerschool verkennen we drie dagen lang door middel van meditatie, lichaamswerk en oefeningen de ‘levenskunst’ van Zijnsoriëntatie. Met veel gelegenheid om te landen in Zijn en thuis te komen in je aard. Daarnaast is er volop gelegenheid om van het Limburgse Heuvelland te genieten en staat een avondwandeling op landgoed Altenbroek op het programma!

(Toelichting op precieze inhoud volgt nog.)

Data: 17-18-19 augustus 2023
Tijd: 9.30 – 16.30, op 18 augustus om 19.30 avondwandeling in landgoed Altenbroek (voor de liefhebbers).
Locatie: Klooster HX hoogcruts, Noorbeek
Kosten € 255,-
(lunch neem je zelf mee)

Deze summerschool is geschikt voor mensen met en zonder ervaring in Zijnsoriëntatie. Wie van verder weg komt, regelt zelf logies. Dit kan bijvoorbeeld op de camping naast het klooster, of op talloze andere logeermogelijkheden waar de omgeving rijkelijk van is voorzien. Boek je nog een paar nachten extra, dan heb je extra vakantiedagen in het Zuid-Limburgse Heuvelland en aangrenzende Belgische Voerstreek. Wandel- en fietsmogelijkheden te over!

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.