agenda

Retraitedag op de Hoorneboeg

Retraite op de Hoorneboeg – inschrijving per dag.

Een retraitedag op de Hoorneboeg is een dag om tot jezelf te komen in meditatie, beweging en natuurschoon. Elk seizoen heeft zijn eigen retraitedag. Zo beweeg je mee met de seizoenen van de natuur. In de meditaties maak je ruimte voor het openvouwen van jouw eigen natuurlijke aard en kom je in contact met jezelf, precies zoals je bent, hier en nu.

In Zijnsgeoriënteerde meditaties worden beweging, zitten en visualisaties afgewisseld. De pauzes brengen we in stilte door, maar tussen de meditaties door is er ruimte voor vragen en uitwisseling. Als het weer het toelaat, doen we de bewegende meditaties buiten op het grote grasveld.

Mensen met én zonder ervaring zijn van harte welkom.
Iv.m de corona-veiligheid kunnen er 12  personen deelnemen, zodat we op ruim voldoende afstand van elkaar zitten en bewegen.

Kosten : € 98,- (heerlijke vegetarische lunch inbegrepen)
Tijd: 9.30 – 17.30 uur
Locatie: Buitenplaats de Hoorneboeg, In de Luwte.

 

Zomer retraitedag: 28 juni 2020

In de overvloed van licht van de zomer herken je ook jezelf als vanzelfsprekend licht en stralend. Je nodigt jezelf uit tot gemak en eenvoudig, zorgeloos en genietend aanwezig zijn.

(Nog 5 plaatsen beschikbaar)

 

 

Herfst retraitedag: 25 oktober 2020

In contact met onze eigen natuurlijke aard gaan we verstillen en vertragen. De lucht ruikt naar bladeren en aarde, je landt in je Zijnsgrond, alles in jou mag gaan dalen en loslaten.

 

 


Winter retraitedag: 24 januari 2021

Deze winterse retraitedag is een dag om te ontspannen in ruimte, weidsheid en stilte. Rusten in aarde, niet-doen, warmte en vertrouwen staan centraal in het koude seizoen.

 

 

Lente retraitedag: maart 2021 

Vroeg in de lente is dit een dag om weer thuis te komen in je natuurlijke aard en op te laden in de frisse lente-energie. In de meditaties voel je je energie weer stromen en ervaar je de rijkdom en kracht van Zijn!

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.