agenda

Retraitedag op de Hoorneboeg

Retraite op de Hoorneboeg – inschrijving per dag.

Een retraitedag op de Hoorneboeg is een dag om tot jezelf te komen in meditatie, beweging en natuurschoon. Elk seizoen heeft zijn eigen retraitedag en de focus van de dag beweegt mee met de seizoenen van de natuur. In de meditaties hernieuw je je contact met jezelf, precies zoals je bent, hier en nu. Je verwelkomt jezelf met respect. Door de spirituele oefening maak je ruimte voor het weer herkennen van jouw eigen natuurlijke, open Zijnsaard.

In Zijnsgeoriënteerde meditaties worden beweging, zitten en visualisaties afgewisseld. De pauzes brengen we in stilte door, tussen de meditaties door is er ruimte voor vragen en uitwisseling. Als het weer het toelaat, doen we sommige bewegende meditaties buiten op het  grasveld.

Mensen met én zonder ervaring zijn van harte welkom.
Iv.m de corona-veiligheid kunnen er 12  personen deelnemen, zodat we op ruim voldoende afstand van elkaar zitten en bewegen. De Hoorneboeg houdt zich zorgvuldig aan het corona-protocol.

Kosten : € 108,- (heerlijke vegetarische lunch inbegrepen)
Tijd: 9.30 – 17.30 uur
Locatie: Buitenplaats de Hoorneboeg, In de Luwte.

 


Winter retraitedag: 24 januari 2021

Deze winterse retraitedag is een dag om te ontspannen in ruimte, weidsheid en stilte. Rusten in aarde, niet-doen, warmte en vertrouwen staan centraal in het koude seizoen.

 

 

Lente retraitedag: 28 maart 2021 

Vroeg in de lente is dit een dag om weer thuis te komen in je natuurlijke aard en op te laden in de frisse lente-energie. In de meditaties voel je je energie weer stromen en ervaar je de rijkdom en kracht van Zijn!

 

 

Zomer retraitedag: 20 juni 2021

In de overvloed van licht van de zomer herken je ook jezelf als vanzelfsprekend licht en stralend. Je nodigt jezelf uit tot gemak en eenvoudig, zorgeloos en genietend aanwezig zijn.

 

 

 

Herfst retraitedag: oktober 2021 – datum nog niet vastgesteld.

Een meditatieve herfstdag om te verstillen en vertragen. Je energie kan dalen en je landt in je Zijnsgrond. Je ontspant en tegelijk word je helderder, meer present. Zo krijgt de rijkdom van je natuurlijke aard de ruimte.

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.