agenda

Retraitedag op de Hoorneboeg

 Inschrijving per retraitedag.

Een retraitedag op de Hoorneboeg is een dag om tot jezelf te komen in meditatie, beweging en natuurschoon. Elk seizoen heeft zijn eigen retraitedag. Zo beweeg je mee met de seizoenen van de natuur. In de meditaties maak je ruimte voor het openvouwen van jouw eigen natuurlijke aard.

In Zijnsgeoriënteerde meditaties worden beweging, zitten en visualisaties afgewisseld. De pauzes brengen we in stilte door, maar tussen de meditaties door is er ruimte voor vragen en uitwisseling.

Mensen met én zonder ervaring zijn van harte welkom.

Kosten : € 98,- (incl. lunch)
Tijd: 9.30 – 17.30 uur
Locatie: Buitenplaats de Hoorneboeg, In de Luwte.

 

26 januari 2020: Winter retraitedag

Deze winterse retraitedag is een dag om tot jezelf te komen in meditatie, stilte en natuurschoon. Rust en warmte staan centraal in het koude seizoen.

 

 

 

Lente retraitedag: 29 maart 2020

Vroeg in de lente is dit een dag om te ontspannen en de energie en rijkdom van Zijn te vieren. Kom thuis in je natuurlijke aard en land in rijkdombewustzijn.

 

 

 

Zomer retraitedag: 28 juni 2020

Volop in het licht van de zomer herken je ook jezelf als licht en stralend. Je nodigt jezelf uit tot eenvoudig zijn, zorgeloos aanwezig bij wat er in je leeft.

 

 

 

 

Herfst retraitedag: 25 oktober 2020

In stilte en contact met onze eigen aard gaan we verstillen en vertragen. De lucht ruikt naar bladeren en aarde, je landt in je Zijnsgrond.

 

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.