agenda

Inspiratiedag Gezonde Zelfliefde

Bestemd voor mensen die de cursus Gezonde Zelfliefde hebben gevolgd.

In de cursus Gezonde Zelfliefde ben je in contact gekomen met jouw eigen liefdevolle aard, gespiegeld door de Zijnsouders. Je hebt warmte en welbevinden ervaren bij het rusten in je energetische basis. Zo heb je geleerd een buffer van goedheid op te bouwen, waardoor je ook in stressvolle situaties kunt rusten in je ruime aard.

In het leven van alledag is dit ‘blijven rusten in je ruime aard’ een behoorlijke uitdaging. De buffer van goedheid ervaren op een meditatiekussen is één ding, daarin blijven rusten in de hectiek van alledag is geen sinecure en vraagt veel oefening en je steeds opnieuw herinneren dat je een breuk kunt maken van je gewoonte-oriëntatie naar Zijns-oriëntatie.

Deze vervolgdag dient om zowel je inspiratie weer te vernieuwen en te verlevendigen – met meditatie en visualisatie – als om aandacht te besteden aan hoe je Gezonde Zelfliefde in je dagelijks leven kunt integreren. Een mix van inspiratie en integratie. In de ochtend staat de inspiratie op de voorgrond en is er voor ieder individuele aandacht; in de middag is er gelegenheid om met dagelijkse situaties te werken volgens de route die jullie in bijeenkomst 7 van de cursus geoefend hebben. Dit gebeurt zowel plenair als in 2-tallen. Zo kan de buffer van goedheid ook vorm krijgen in je dagelijks leven.

Deelnemers bereiden de dag voor met behulp van een voorbereidingsopdracht, die ik vooraf toestuur. Er is plaats voor 8 deelnemers.

Datum: maart 2020 (precieze datum nog niet bekend)
Locatie: Tuinkamers, Doelenstraat 28A, Utrecht.
Tijd: 10.30  – 17.00 uur
Kosten per dag: € 85,-

    • Contactinformatie

    • indien van toepassing
    • Factuuradres

    Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.