agenda

Nazomer-retraite ‘Leegte’

Leegte en vorm, droom en werkelijkheid

In deze nazomerretraite laven we ons aan de natuur die ons omringt en de heelheid die de natuur ons spiegelt. Als het weer het toelaat staan we al vroeg in de ochtend te mediteren met onze voeten in het gras temidden van de ons omringende weilanden en bossen.

Vanuit de verbondenheid met de natuur is het besef dat alles stroomt en dat elke vorm continu beweegt en verandert, geboren wordt en sterft, heel vanzelfsprekend dichtbij. De verbondenheid laat ons zien dat niets op zichzelf bestaat.

We staan in deze retraite uitvoerig stil bij het boeddhistische besef van leegte en vorm, van roerloosheid en de wereld van verschijningen. We staan stil bij vergankelijkheid. We stellen ons open voor het mysterie van de werkelijkheid en van wie we zijn, de diepe realiteit daarvan. We laten onze concepten los en maken ruim baan voor verwondering.

Data 29-39 september+ 1 oktober 2023, nog onder voorbehoud.
Start vrijdag 12 uur, einde zondag 17 uur – aansluitende overlating mogelijk (€50 surplus)
Locatie: Kinkenberg 21-23
Max. 6 deelnemers
Kosten € 625,- incl. verblijfskosten, ex reiskosten.

Interesse? Laat het me weten.

Deze retraite is geschikt voor mensen met ervaring in Zijnsorientatie.

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.