agenda

Serie meditatie-avonden ‘vier gebaren’ – locatie Limburg

 

 

Vier gebaren – meditaties

In deze serie van 4 meditatie-avonden maak je contact met de stilte, levendigheid en inspiratie van Zijn. Ik geef elke avond een korte inleiding en dan gaan we zowel bewegend als zittend mediteren. Je krijgt zo een introductie in deze serie meditaties. Tevens leg je een basis voor beoefening van deze meditatievormen, met behulp van geluidsbestanden kan je hier ook thuis mee oefenen.

Locatie: HX Hoogcruts, Noorbeek (Zuid-Limburg)

 

Data: dinsdagavonden 14 maart, 11 april,16 mei, 13 juni 2023

Tijd:  19.30 – 22.00 uur

Kosten voor hele serie: € 95,-
Kosten per losse avond: €25,00
(2,50 is per avond bestemd voor de opbouw van het klooster)

Programma:
Elke avond begint met de meditatie kalmeer je geest: je leert de stroom van je gedachten te stoppen en je aandacht in beheer te nemen. Zo train je stuurkracht en leer je je geest te kalmeren. Je bent weer ‘mindful’. Dit is een beoefening op zich, maar ook een voorbereiding voor de vier gebaren-meditaties. Daarna verdiepen we de meditatie door ons te richten op een specifiek ‘gebaar’:
1. Rust in aarde: door de dalende energiestroom te volgen naar je buik en naar de aarde, herstel je je energiebalans en ervaar je weer grond onder je voeten.
2. Wees stromend als een rivier: op deze avond ga je contact maken met de stroming van je energie en de kwaliteiten van energie. Je komt zo als vanzelf van gespannenheid naar loslaten en gemak.
3. Kom thuis in de rijkdom van Zijn: via visualisaties leer je rechtstreeks af te stemmen op de dimensie van inspiratie en wijsheid.
4. Compleet Zijn: alle voorgaande beoefening komt op deze avond voorbij. Als laatste gebaar richt je je naar je hart, dat van nature open en compassievol is. Dit brengt ons bij het besef van compleetheid, ook wel rijkdombewustzijn genoemd.

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.