agenda

Jaartraining 2022-2023 – locatie Utrecht/Limburg

Deze verdiepende training is bestemd voor mensen die zich na een introductiecursus (zoals een cursus Gezonde Zelfliefde of Zijnsgeoriënteerde meditatie) intensiever willen richten op de kunst van Zijn.

Je verbindt je voor een jaar en gaat het pad van levenskunst lopen!
De continuïteit van het in verbinding zijn met leraar, mede-padlopers en de visie van Zijnsoriëntatie maakt deze training tot een rijke en leerzame tocht.

Je leert je Spiritaard herkennen en integreren in je dagelijks leven.
Je krijgt je gewoonte-patronen in beeld en door deze te (h)erkennen word  je vaardiger in de omgang met jezelf; je wordt stuurman/vrouw in je eigen geest.
Je gaat de stimulans, steun en inspiratie ervaren van het samen oefenen en ontdekken. Je brengt op die manier ook continuïteit in je meditatie-beoefening.
Je leert hoe je vanuit het ‘rusten in Zijn’ tot bloei kunt komen.

De jaartraining bestaat uit een combinatie van Zijnsgeoriënteerde training, padcoaching en retraite, in totaal gepland op 6 zaterdagen, een herfstretraite en een voorjaarsretraite..

Data : 22-24 oktober (retraite), 12 november, 10 december 2022 – 4 februari, 11 maart,
1 april, 1 – 5 mei (retraite), 3 juni 2023.
In januari vindt een groepsbijeenkomst zonder begeleiding plaats.

Locaties: de zaterdagen vinden alle plaats in Utrecht, van 10 – 17 uur. De twee retraites vinden plaats in ‘s-Gravenvoeren (België, Voerstreek).

Interesse om mee te doen? Mail of bel me voor nadere informatie!

Groepsgrootte tot 6 deelnemers – inschrijven bij voorkeur vòòr 25 september 2022.

Kosten standaard particulier tarief € 1785,- (te betalen in 3 termijnen, inclusief alle retraite-verblijfskosten en een intakegesprek bij de start, exclusief reiskosten). Heb je een sociaal minimum-inkomen, dan  kan een lager tarief worden overeengekomen.

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.