agenda

Jaartraining 2022-2023

Deze verdiepende training is bestemd voor mensen die zich na een introductiecursus (zoals een cursus Gezonde Zelfliefde of Zijnsgeoriënteerde meditatie) intensiever willen richten op de kunst van Zijn.

Je verbindt je voor een jaar en gaat het pad van levenskunst lopen!
De continuïteit van het in verbinding zijn met leraar, mede-padlopers en de visie van Zijnsoriëntatie maakt deze training tot een rijke en leerzame tocht.

Je leert je Spiritaard herkennen en integreren in je dagelijks leven.
Je krijgt je gewoonte-patronen in beeld en door deze te (h)erkennen word  je vaardiger in de omgang met jezelf; je wordt stuurman/vrouw in je eigen geest.
Je gaat de stimulans, steun en inspiratie ervaren van het samen oefenen en ontdekken. Je brengt op die manier ook continuïteit in je meditatie-beoefening.
Je leert hoe je vanuit het ‘rusten in Zijn’ tot bloei kunt komen.

De jaartraining bestaat uit een combinatie van Zijnsgeoriënteerde training, padcoaching en retraite, in totaal gepland op 8 zaterdagen van 15 oktober 2022 tot 3 juni 2023 en een midweek in de meivakantie.

Data :15 oktober, 12 november, 10 december 2022 – 14 januari, 18 februari, 11 maart, 1 april, 1 – 5 mei (retraite), 3 juni 2023.

Locaties: de zaterdagen vinden alle plaats in Utrecht, van 10 – 17 uur. De 3-daagse retraite vindt plaats in mei in ‘s-Gravenvoeren (België, Voerstreek) en loopt van maandag 15 uur tot vrijdagochtend 11 uur.

Interesse om mee te doen? Mail of bel me voor nadere informatie!

Maximaal 8 deelnemers – inschrijven bij voorkeur vòòr 25 september 2022.

Kosten standaard particulier tarief € 1680,- (te betalen in 3 termijnen, inclusief alle retraite-verblijfskosten en een intakegesprek bij de start, exclusief reiskosten). Heb je een sociaal minimum-inkomen, dan  kan een lager tarief worden overeengekomen.

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.