agenda

Jaartraining 2021-2022

Deze verdiepende training is bestemd voor mensen die zich na een introductiecursus (zoals een cursus Gezonde Zelfliefde of Zijnsgeoriënteerde meditatie) intensiever willen richten op de kunst van Zijn.

Je verbindt je voor een jaar en gaat het pad van levenskunst lopen!
De continuïteit van het in verbinding zijn met leraar, mede-padlopers en de visie van Zijnsoriëntatie maakt deze training tot een rijke en leerzame tocht.
Je leert je Spiritaard herkennen en integreren in je dagelijks leven.
Je gewoonte-patronen komen in beeld en door deze te herkennen word  je vaardiger in de omgang met jezelf; je wordt stuurman/vrouw in je eigen geest.
Je gaat de stimulans, steun en inspiratie ervaren van het samen oefenen en ontdekken. Je brengt op die manier ook continuïteit in je meditatie-beoefening.
Je leert hoe je vanuit het ‘rusten in Zijn’ tot bloei kunt komen.

De jaartraining bestaat uit een combinatie van Zijnsgeoriënteerde training, coaching en retraite, in totaal gepland op 9 zaterdagen van 9 oktober 2021 tot 11 juni 2022 en een midweek in de meivakantie.

Data :
9 oktober, 13 november, 11 december 2021 – 15 januari, 29 januari (winter-retraitedag), 19 februari, 19 maart, 9 april, 2 – 6 mei (retraite), 11 juni 2022.

Locaties: de zaterdagen vinden alle plaats in Utrecht, van 10 – 17 uur. Dit geldt ook voor de winter-retraitedag op 29 januari 2022. De 3-daagse retraite vindt plaats in mei in ‘s-Gravenvoeren (België, Voerstreek) en loopt van maandag 15 uur tot vrijdagochtend 11 uur.

Interesse om mee te doen? Mail of bel me voor nadere informatie!

Maximaal 8 deelnemers – inschrijven tot 1 oktober.

Kosten standaard particulier tarief € 1470,- (te betalen in 3 termijnen, inclusief alle retraite-verblijfskosten en een intakegesprek bij de start, exclusief reiskosten). Heb je een sociaal minimum-inkomen, dan  kan een lager tarief worden overeengekomen.

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.