agenda

Introductiecursus Zijnsgeoriënteerde meditatie

Wat leer je in deze cursus?

In Zijnsgeoriënteerde meditatie maak je jezelf los uit de continue stroom van je gedachten. Je ontspant en brengt je geest tot rust. Je leert af te stemmen op de ruimte en wijsheid, die -altijd al- beschikbaar zijn in jezelf. Je merkt dat een ontspannen, open, vitale levenshouding eigenlijk heel dichtbij in jezelf te vinden is. Helderheid en mildheid vouwen open, als je je geest opent en verruimt. Je leert zowel bewegend als zittend mediteren en in visualisaties stem je af op beelden, die voor jou openend werken. Je maakt kennis met Zijnsoriëntatie, het ‘pad van levenskunst’, van waaruit Zijnsmeditatie is ontwikkeld. In een notendop passeren een paar theoretische handvatten, die je helpen de aard en werking van je geest te begrijpen.

Je levenshouding wordt lichter, liefdevoller  en vrijer, mits je bereid bent in de beoefening te investeren. Tussen de bijeenkomsten door ga je met geluidsopnamen zelfstandig oefenen. In de groep (max 8 deelnemers) wissel je ervaringen uit en inspireer je elkaar.

Data: 24 mei, 7 juni en 21 juni.
Tijd: 11 – 17 uur.
Kosten: € 245,-
Locatie: Utrecht-Oudegracht 268 aan de werf.

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.