agenda

Herfstretraite 22 – 24 oktober 2022 ‘s-Gravenvoeren

Herfstretraite

Sinds 2022 geef ik in het natuurschoon van de Voerstreek kleinschalige retraites voor 6 deelnemers.
Zoals in elke retraite is het loskoppelen van je dagelijkse beslommeringen een belangrijk en kostbaar aspect van je verblijf hier.  Ook de natuur is behulpzaam in het openingsproces. De puurheid, de stilte, de elementen verwijzen direct naar jouw natuurlijke aard.

In de retraite laat je los en zet je je neus naar Zijn, naar in contact komen met en herinneren wie je werkelijk bent. Om daar goed bij te kunnen blijven, zijn we -afgezien van de deelrondes en oefeningen binnen het programma-  in stilte. Ook zijn de middagpauzes zeer ruim zodat je naar buiten kan gaan of kunt rusten.

In het 3-daagse programma benaderen we de spirituele openheid vanuit lichaam en energie. In de ruimte van jouw Zijn, die onbegrensd is, ervaar je je lichaam – je vorm -, de stroming en beweeglijkheid van je energie, en hoe alles plaatsvindt in de open ruimte van Gewaarzijn. Op die manier blijft alles wat verschijnt licht, want je laat elke ervaring aan zichzelf, zoals het is. Je gunt jezelf ruimte voor genieten, ontspannen, stil en levendig zijn. Maar andere ervaringen die mogelijk naar de voorgrond komen, verwelkom je evenzeer. De ruimte van Zijn omvat ruimhartig alles wat daarin verschijnt. Je Zijnsouders staan je daarin bij met hun onvoorwaardelijk liefdevolle blik en vertrouwen.

Als het weer het toelaat, mediteren we en wandelen we in de prachtige omgeving.

Locatie: Kinkenberg 21-23, ‘s-Gravenvoeren, België  (15 km. zuidelijk van Maastricht)

Tijden: start zaterdag 22 oktober om 14 uur – einde: maandag 24 oktober 17 uur.
Mogelijkheid tot overnachten van 24 op 25 oktober (€50,- extra kosten)

Kosten: 565,00  (particulier tarief incl. btw, voor zzp-ers ex btw) .
Het verblijf is volledig verzorgd, iedere deelnemer beschikt over een eigen slaapkamer.
Reiskosten zijn voor eigen rekening.

Heb je nog geen ervaring met Zijnsgeoriënteerde meditatie en wil je toch graag meedoen, neem dan contact op. Een kennismakingsworkshop is aanbevolen (zie agenda), voor mensen die verder weg wonen is een online kennismakingsgesprek altijd mogelijk.

Max. 6 deelnemers, nog 4 plaatsen beschikbaar.

Hoeve Kinkenberg 21-23 uit 1747 aan de rand van het dorp ‘s-Gravenvoeren.

 

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.