agenda

Herfstretraite 26 en 27 oktober 2019

Twee dagen in herfstkleuren op het bosrijke landgoed De Hoorneboeg aan de rand van de Hilversumse heide. In meditatieve stilte en natuurschoon kom je weer tot jezelf en herken je jezelf weer als heel en compleet. Je maakt ruimte voor Zijn, voor niet-doen. De retraite staat in het teken van het (leren) rusten in de stilte van Zijn en weer in contact zijn met liefde – voor jezelf en voor al het bestaande.

Mensen met en zonder ervaring zijn van harte welkom – voor nieuwe mensen is deelname aan een (gratis) kennismakingsworkshop aanbevolen, zie agenda.

 

Data: zaterdag 9.30 – 17.30 en zondag 9.30 – 17.30 uur.
Locatie: Buitenplaats de Hoorneboeg
Kosten: € 195,- (inclusief lunch)

(Op de Hoorneboeg is gelegenheid om ’s avonds te blijven eten in het restaurant. Er is nog één slaapplaats beschikbaar. Deze kosten worden apart verrekend.

Wil je op het landgoed blijven, meld dat dan even aan mij, dan regel ik het verder met de Hoorneboeg. Ook Hotel Lapershoek in Hilversum is een goede slaapgelegenheid, als je in de buurt wilt overnachten- mooi gelegen en een kwartiertje fietsen van de Hoorneboeg)

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.