agenda

Retraite 29 – 31 maart 2019

Vier gebaren van verbinding

De driedaagse retraite is helemaal gewijd aan de inspiratie van je Spiritaard. In deze dagen volgen we de opbouw van de ‘vier gebaren van verbinding’: rust in de aarde, wees stromend als een rivier, ontvang de zegening en open je hart.

In de sessies zal volop gelegenheid zijn voor vragen en delen, maar tussen de sessies door ben je grotendeels in stilte. Het programma is ruim opgezet, zodat je tussendoor kunt wandelen en in alle rust aanwezig bent bij wat in je leeft.
Door naar een locatie te gaan buiten je dagelijks leven heb je de kans om je los te koppelen van alle dagelijkse issues. Je meditatie-beoefening wordt verdiept en bekrachtigd door de natuurlijke omgeving waarin we logeren en mediteren. Je logeert in een eenvoudige 1-persoonskamer met douche en toilet. Deze retraite is geschikt voor mensen met ervaring in (Zijnsgeoriënteerde) meditatie.

Locatie: Conferentiecentrum Eigentijdserf, Westelbeers
Kosten: € 445 (standaard particulier tarief)

  • Contactinformatie

  • indien van toepassing
  • Factuuradres

Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.