agenda

Herfst-retraitedag op de Hoorneboeg

Retraite op de Hoorneboeg – inschrijving per dag.

Een retraitedag op de Hoorneboeg is een dag om tot jezelf te komen in meditatie, beweging en natuurschoon. Elk seizoen heeft zijn eigen retraitedag en de focus van de dag beweegt mee met de seizoenen van de natuur. In de meditaties hernieuw je je contact met jezelf, precies zoals je bent, hier en nu. Je verwelkomt jezelf met respect. Door de spirituele oefening maak je ruimte voor het weer herkennen van jouw eigen natuurlijke, open, stromende Zijnsaard.

In Zijnsgeoriënteerde meditaties worden beweging, zitten en visualisaties afgewisseld. De pauzes brengen we in stilte door, tussen de meditaties door is er ruimte voor vragen en uitwisseling. Als het weer het toelaat, doen we sommige bewegende meditaties buiten op het  grasveld.

Mensen met én zonder ervaring zijn van harte welkom.
Iv.m de corona-veiligheid kunnen er 12  personen deelnemen, zodat we op ruim voldoende afstand van elkaar zitten en bewegen.

Kosten : € 125,- (heerlijke vegetarische lunch inbegrepen)
Tijd: 9.30 – 17.30 uur
Locatie: Buitenplaats de Hoorneboeg, In de Luwte.

    • Contactinformatie

    • indien van toepassing
    • Factuuradres

    Bij inschrijving is je aanmelding definitief, maar kan je nog tenminste 14 dagen kosteloos annuleren. Lees ook de annuleringsvoorwaarden en privacyverklaringAlle hierboven genoemde tarieven zijn inclusief BTW.